About

Ik bezit ruime kennis binnen verschillende functies om het verhaal van jou video of film zo goed mogelijk te vertellen door…Editing

Het opnieuw interpreteren van het verhaal middels Editing. Vakbekwaamheid binnen zowel inhoudelijke montage als technische beeld- en geluidsmontage is aanwezig.

 

 

 

Color Grading

Kleur het verhaal te laten vertellen. De sfeer bepalen door het inkleuren van het verhaal kan een centrale rol spelen bij het emotioneel sturen van de kijker.

 

 


Sound Supervising

Vanaf de Preproductie tot en met de Postproductie betrokken te zijn bij het geluidsproces om volledige invloed te hebben op het vertellen van het verhaal middels geluid. Hierbij wordt het volledige geluidsteam (Set geluid, Sound Designer, etc.) van begin tot eind begeleid om het meest stabiele en inhoudelijk accurate resultaat te kweken.

 


Post Production Supervising

Niets aan toeval over te laten en het volledige technische Postproductie proces te dekken. Onderdeel hiervan is de Postproductie Workflow die vanaf de Preproductie al wordt opgezet om technische miscommunicatie en problemen te voorkomen.